Visser Marketing

Groei & Optimalisatie

Wil jij graag aan de SEO van jouw website werken? Maar heb je niet het budget om dit uit te besteden aan marketingbureau’s met dure kantoren? Tijdens het Groei & Optimalisatie Traject, leer ik jou in vier maanden intensief 1:1 samenwerken hoe jij zelf jouw SEO kunt doen.

Groei & Optimalisatie Traject

Ben jij klaar om next level te gaan met jouw website of webshop? In mijn Groei & Optimalisatie traject werken we niet alleen direct aan de vindbaarheid van jouw website, maar leer ik je meteen alles over SEO. Hierdoor hoef jij geen kosten meer te maken aan het uitbesteden van SEO. 
Dit traject word op maat gemaakt, omdat iedere website of webshop anders is.

Ben jij klaar met die maandelijkse kosten? Waarvan je eigenlijk niet weet waar het naartoe gaat, omdat je van SEO nog geen kaas hebt gegeten?

Groei & Optimalisatie Traject

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor wie is het Groei & Optimalisatie traject geschikt?

Het Groei & Optimalisatie traject is geschikt voor vrouwelijke ondernemers die al een website of webshop hebben, en klaar zijn voor de next level. Je bent erachter gekomen dat je omzet laat liggen, en bent er klaar voor om organisch vindbaar te worden. 

Ik werk met vrouwelijke ondernemers die graag de touwtjes zelf in handen houden, en alles uit hun business willen halen. 

 

Scroll naar boven